Zöldhullám

A klímaváltozás elleni küzdelemre buzdítja a Harvard végzőseit Mark Zuckerberg

A klímaváltozás elleni küzdelemre buzdítja a Harvard végzőseit Mark Zuckerberg

2017.05.28 zsoltmelinda

Egy olyan világot kell létrehozni, ahol minden embernek tudatában van a saját céljának, hangzott el több alkalommal is Mark Zuckerberg Facebook-alapító a Harvard Egyetem végzős diákjai előtt elhangzott beszédében.

hrvrd.jpg

Arról beszélt, hogy az életet milyen eszközökkel lehet javítani. A Harvard végzőseire helyezte a felelősséget annak hangsúlyozásával, hogy ők a szerencsések közül valóak, akik birtokában vannak azoknak az eszközöknek, amelyekkel sikeresen lehet megvalósítani nagy projekteket, esélyegyenlőséget, és építeni a helyi, azon keresztül pedig a globális közösséget. Felsorolt számos olyan kihívást, amelyek megoldásához globális összefogásra van szükség, és elsőként említette a klímaváltozás elleni küzdelmet.

Zuckerberg 2004-ben másodévesként hagyta ott a Harvardot, idén azonban tiszteletbeli doktori fokozatot adományoztak neki.

Tekintse meg a teljes beszédet!

komment komment

oktatás agyhullám

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldhullam.blog.hu/api/trackback/id/tr212546679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása